Pag 02 Vaccins

 Pag 02 Vaccins


VACCINEREN JA OF NEE:

Als iemand zich WEL wil laten vaccineren…

Is dat een PERSOONLIJKE KEUZE!

Als iemand zich NIET wil laten vaccineren…

Is dat eveneens een PERSOONLIJKE KEUZE!


Het moge duidelijk zijn dat het NIET aan de gevaccineerde is om de ongevaccineerde op eender welke wijze te dwingen / emotioneel te chanteren dan wel te verplichten om zich ook te laten vaccineren!

Als iemand de risico’s van het vaccineren wil nemen terwijl bekend is dat de vaccinfabrikanten negatieve effecten verzwijgen om zodoende de kosten van de fabricage van 100-en miljoenen zo niet miljarden vaccins ( inclusief de winstmarge ) veilig te stellen…

Dan moet die gevaccineerde achteraf niet lopen klagen mochten er vroeg of laat bijwerkingen optreden door die vaccinatie.

En mocht de gevaccineerde vroeg of laat toch de ziekte krijgen waartegen hij / zij is gevaccineerd, moet die persoon NIET lopen kankeren tegen NIET gevaccineerden, want dan is er eindelijk duidelijkheid over de vraag of vaccins nu WEL of NIET werken!

De enige opmerking die ik hierbij nog wil plaatsen is dat u niet alleen af moet gaan op wat onze leugenachtige politici u wijsmaken, want die malloten hebben werkelijk nergens de ballen verstand van, zij laten zich immers beraden door zogenaamde experts.

En bij die “EXPERTS” komt het vaak niet zo zeer aan op gedegen onderzoek maar op ongegronde aannames en speculaties, want ze hebben simpelweg NIETS om mee te vergelijken.

Verder reageert elk lichaam anders.

In het geval van volksgezondheid komen die raadgevers vaak uit het milieu van de farmaceutische industrie ( lobbyisten dan wel voormalige werknemers soms ook medeaandeelhouders.

De belangenverstrengeling…

Oeps…

De politiek correcte term is immers: “Schijn van belangenverstrengeling

Maar wij weten wel beter, toch?

Is vaak in meer or mindere mate vertegenwoordigd!

Zeker in die PSEUDO / NEP WETENSCHAPPEN binnen de MEDISCHE zowel als de PSYCHIATRISCHE sector met haar DSM-V handboek vol dubieuze syndromen, alwaar de farmaceutische industrie altijd wel een psychotisch pilletje of vaccin voor heeft.

https://www.dsm-5.nl/producten/dsm5_handboek

Bij de farmaceutische industrie ligt de focus op geld verdienen / winst maken voor hun topmanagers en aandeelhouders.

Dat hun producten slachtoffers maken…

21-10-2019 https://www.trouw.nl/nieuws/400-000-doden-het-megaproces-tegen-de-farmaceutische-industrie-begint~b095582d/

Daar liggen zij niet wakker van…

Want dat is een ingecalculeerd “risico”.

Risico tussen aanhalingstekens omdat de ( r ) overheden vaak borg staan voor de schadeclaims, zodat de belastingbetaler uiteindelijk de rekeningen betaalt!

U kunt er in ieder geval WEL wakker van liggen…

Zeker als het om één van uw gezins- dan wel overige familieleden gaat.

Vandaar mijn simpele pleidooi:

“Laat uw keus niet afhangen van de eenzijdige informatie die de ( r ) overheid en de farmacie verstrekken.”

OVERWEEG ZORGVULDIG de VOOR- en NADELEN!

VOOR u besluit AL DAN NIET te laten VACCINEREN!

Het moge duidelijk zijn dat de farmacie wellicht één van de meest invloedrijkste industrietakken ter wereld is met haar jaarlijkse miljarden aan omzetten verkregen uit het leed van mensen die aan de meest uiteenlopende aandoeningen en ziektes lijden.

14-04-2020 https://zorgnu.avrotros.nl/nieuws/item/grote-farmaceutische-bedrijven-zijn-nu-vooral-investeringsmaatschappijen/

CITAAT: Big Pharma focust op de winst.

Winst die ze dan enthousiast uitdelen aan zichzelf en hun aandeelhouders.

 Het ontwikkelen van geneesmiddelen lijkt vaak slechts een bijzaak.

“They are only in it for the money.”

30-04-2020 https://decorrespondent.nl/11195/de-prijzen-van-geneesmiddelen-kunnen-echt-wel-lager/696890362080-81f500e9

Medicijnen en vaccins tegen ziektes die in hoofdzaak te wijten zijn aan het werken met giftige stoffen dan wel het inademen van giftige stoffen afkomstig uit de chemische-, petrochemische en jawel ook de farmaceutische industrie zelf.

1.   Lijmproducten -  astma, duizeligheid, hoofdpijn, misselijkheid en  hartkloppingen, schade aan het zenuwstelsel, schildersziekte ( OPS ), bewustzijns- en waarnemingsstoornissen etc.

https://www.duurzaammbo.nl/media/cge/CDelektronl/CDromelektro/milieuitems/items/lijmen.htm

2. Verfproducten – CARC een verflaag die in de periode 1984 – 2006 door defensie werd gebruikt en waar de schadelijke stoffen HDI en CHROOM-6 in voorkomen.

https://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/187703-chroomvergiftiging-overmatige-blootstelling-aan-chroom.html

Anno 2018 werkt defensie weliswaar met een nieuwe primer…

CITAAT: De oude verf mag sinds 2012 niet meer worden gebruikt omdat er te veel oplosmiddelen in zitten.

Om te voldoen aan de wetgeving daarover, negeerde Defensie andere wetgeving die bepaalt dat het gebruik van de kankerverwekkende stof chroom-6 moet worden verminderd.

Dat blijkt uit interne stukken die Nieuwsuur heeft ingezien.

Maar die zou DUBBEL zoveel CHROOM-6 bevatten!!!

Begrijpt u dat nou?!?

06-04-2020 https://www.trouw.nl/nieuws/dubbel-leed-voor-defensiepersoneel-ook-blootgesteld-aan-een-ziekmakende-coating~b943d5dd/

21-10-2018 https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2255843-dubbel-zoveel-giftig-chroom-6-in-nieuwe-verf-defensie.html

Het is overigens de taak van de ( r ) overheid om erop toe te zien dat het gebruik van giftige stoffen wordt gestaakt, tenminste als de ( r ) overheid de juiste prioriteiten ( gezondheid van haar burgers ) zou hebben!

En daar laat de ( r ) overheid het juist vaak afweten, die onnozelaars vertrouwen immers teveel op zelfregulering binnen zowat elke industrie.

OPMERKING: Ook in woningbouwverf zit vandaag de dag nog steeds rotzooi, zo raakte ik enkele jaren geleden tijdelijk verlamd toen een schilder een pot verf openmaakte, ik kon nog net de woonkamer bereiken vooraleer ik languit gestrekt op de vloer belandde…

Enkele minuten lang hoorde en zag ik alles om me heen, maar was niet in staat mijn armen of benen te bewegen of om hulp te roepen, ’t was een onwezenlijk gevoel.

Ons konijn stierf nog diezelfde dag ( de verflucht vervluchtigd na verloop van tijd maar blijft toch nog geruime tijd in huis hangen, dus goed ventileren!

De verf dekte niet, de schilders kregen de schuld omdat ze slecht werk zouden hebben afgeleverd, later bleek dat er teveel van een bepaalde stof inzat waardoor de verf niet dekte en werden de deuren met een andere partij verf overgeschilderd.

Sinds de 70’er jaren werd ook lood gebruikt in woningbouwverf.

18-12-1997 https://www.cobouw.nl/marktontwikkeling/nieuws/1997/12/fransen-gaan-oude-huizen-schonen-van-giftige-verf-101173781

Loodvergiftiging kan diverse chronische aandoeningen veroorzaken.

009-06-1992 https://www.ntvg.nl/artikelen/vergiftiging-door-lood/volledig

Eigenlijk gaat dat verhaal op voor alle vergiftigingen met zware metalen, en dat zijn er nogal wat.

https://miske.infoteur.nl/specials/metaalvergiftiging.html

Dit soort zaken wordt altijd lange tijd onder de pet gehouden / verzwegen en het duurt een eeuwigheid vooraleer men overgaat tot het uitkeren van schamele smartengeld vergoedingen terwijl je als slachtoffer vaak de rest van je leven met die chronische klachten blijft zitten.

’t Zal duidelijk zijn dat met de komst van deeltijd / parttime baantjes het ook steeds moeilijker wordt om te bewijzen WAAR je die aandoeningen hebt opgelopen, dus kun je verder fluiten naar een financiële compensatie.

Daar komen die bedrijven dus even mooi mee weg!

---

Een ander punt is voeding.

Als de ( r ) overheid er echt iets aan gelegen zou zijn dat de bevolking gezond blijft, had zij een verbod op te vet ( kaas en vlees producten ), te zoet ( koek, gebak, frisdrank ), te zout ( chips en kant en klare maaltijden ) moeten invoeren!

En ook de zogenaamde "light producten" zijn niet zo gezond als wordt geclaimd.

https://drogespieren.nl/gezondheid/waarom-je-light-producten-beter-kunt-laten-staan

https://www.dietist-tom.be/2019/09/27/zijn-light-producten-gezonder-of-niet/

Eet liever voldoende vers fruit, dan wel vers geperst sap voor de benodigde vitamines.

Een 3e punt die ik aan zou willen halen is dat we te weinig bewegen, we gaan liever met auto, bus en trein dan op de fiets of te voet.

Met het corona beleid voor ogen zitten de meesten onder u zich waarschijnlijk uit frustratie vol te proppen met snacks, en komen helemaal niet meer in beweging.

---

Enfin…

Tijd om naar het eigenlijke WEL OF NIET VACCINEREN over te gaan.


Roel Coutinho, de voorganger van Jaap van Dissel als hoofd van het RIVM, heeft felle kritiek op het overheidsvaccinatiebeleid, want Nederland zou te laks zijn met het vaccineren van de bevolking ten opzichte van de landen om ons heen.

Roel Continho en Ab Osterhaus verschijnen vaak in de media als het erom gaat een vaccinplicht in te voeren...

Maaruhhh…

We moeten ons niet van de wijs laten brengen door beschuldigingen van dat soort NEP WETENSCHAPPERS dat zich schuldig maakt aan de "schijn van belangenverstrengeling" waarover ik eerder in dit artikel over sprak!

Roul Coutinho werd namelijk ten tijde van de Mexicaanse griep door huisarts Hans van der Linde beschuldigd van belangen verstrengeling.

Hans van der Linde twijfelt verder aan het nut van griepvaccins en wijst daarbij op de belangenverstrengeling tussen gezondheidsadviseurs en de farmaceutische industrie!

26-09-2012 https://www.trouw.nl/nieuws/rechtbank-huisarts-mag-rivm-betichten-van-belangenverstrengeling~b36a7ff0/

OPMERKING: We moeten bovendien niet vergeten dat de farmaceutische industrie een flink aantal lobbyisten in dienst heeft die zich binnen de gezondheidsraden, adviesorganen en de ( r ) overheden zelf hebben genesteld!

03-09-2015 https://www.bnr.nl/nieuws/10026397/farmaceutische-industrie-heeft-touwtjes-in-handen

---

 Enfin…

Terug naar het vaccin schandaal waar het RIVM bij betrokken was.

Het begon met de DE MEXICAANSE GRIEP:

De WHO schreeuwt moord en brand

Maakt zich daarbij zelf schuldig aan belangenverstrengeling!

04-06-2010 https://www.businessinsider.nl/belangenverstrengeling-bij-mexicaanse-griep-advies-who/

De hoofdrolspelers in deze affaire:

U raadt het vast al wel...

Ab Osterhaus ( viroloog en adviseur van de gezondheidsraad en adviseur van Ab Klink ( CDA minister van volksgezondheid ).

Roul Coutinho ( directeur CiB / RIVM en vaccinatiecampagneleider ).

Nederland schafte tijdens deze paniekzaaierij rondom de Mexicaanse griep 34 miljoen vaccins van zo’n 10 euro per stuk ( 340 miljoen euro ) aan.

30-09-2011 https://www.zorgvisie.nl/onderzoek-naar-farmaceutische-industrie-bij-mexicaanse-griep-zvs012376w/

09-01-2012 https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/reacties/item/welke-belangen-zijn-er-precies-verstrengeld-rondom-het-griepvaccin/

Daarbij komt nog dat Ab Osterhaus zo’n 10% aandelen had in ViroClinics, een farmaceutisch onderzoeksbureau met banden met vaccinbedrijf GlaxoSmithKline ( belangenverstrengeling ).

01-10-2009 https://www.nursing.nl/kamer-eist-einde-aan-dubbelrol-van-viroloog-ab-osterhaus-nurs005280w/

 De ( r ) overheid legde alleen al 5 miljoen euro apart voor schadeclaims rondom de slaapziekte narcolepsie ontstaan door Pandemrix vaccinaties van GlaxoSMithKline en waaraan zo’n 1.300 mensen leden nadat ze waren gevaccineerd.

01-09-2016 https://nos.nl/artikel/2129395-nederland-aansprakelijk-gesteld-voor-vaccinatie-mexicaanse-griep.html

20-09-2018 https://nos.nl/artikel/2251232-ministerie-trekt-miljoenen-uit-voor-schikkingen-na-vaccin-mexicaanse-griep.html

20-10-2020 https://www.parool.nl/nederland/les-van-mexicaanse-griep-nederland-zal-straks-massaal-bijwerkingen-melden~b6c1565a/

TIP: https://robertpostnl.wordpress.com/2012/10/10/ab-klink-eerlijk-raad-van-state-doofpot-fabriek/

OPMERKING: ’t Is sowieso al hartstikke bezopen dat die farmaceutische bedrijven 100-en miljoenen verdienen aan die vaccins en de ( r ) overheid ( lees U als belastingbetaler ) niet alleen de risico's van het vaccineren mag nemen maar ook nog eens mag opdraaien voor de schadeclaims!!!

---

DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE:

De hamvraag is: "Kunnen we de farmaceutische industrie vertrouwen?"

CITAAT: “The global pharmaceutical industry has racked up fines of more then 11 billion dolars in the past three years for criminal wrongdoing, including withholding safety data and promoting drugs for use beyond their licensed conditions”

21-09-2012 https://www.independent.co.uk/life-style/health-and-families/health-news/drug-giants-fined-11bn-criminal-wrongdoing-8157483.html

VERTALING: “De wereldwijde farmaceutische industrie heeft de afgelopen drie jaar voor meer dan 11 miljard dollar aan boetes opgelegd gekregen voor criminele overtredingen, waaronder het achterhouden van veiligheidsgegevens en het promoten van medicijnen voor gebruik buiten hun vergunningsvoorwaarden"

OPMERKING: De farmaceutische industrie lijkt nou niet bepaald een goede reputatie te hebben gezien zij schadelijke bijwerkingen van medicijnen achterwege houden en medicijnen promoten voor gebruik bij ziektebeelden waar geen vergunning voor is verleend.

---

VACCINS:

Wat zit er in een griepvaccin?

https://www.medicalnewstoday.com/articles/321207#

Formaldehyde is een kleurloos gas met een prikkelende geur.

FEIT: Het is giftig en kan kanker veroorzaken.

Toepassing: Als conserveermiddel in lijm, schoonmaakmiddelen en verf ( en vaccins volgens medicalnewstoday ) en desinfectiemiddel ( volgens het RIVM onder ).

Bijwerkingen: irritatie keel, neus en ogen, hoofdpijn, huidirritatie, astma.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Formaldehyde

https://waarzitwatin.nl/stoffen/formaldehyde

De GGD ( Gemeentelijke Gezondheids Dienst ) mag dan een artikel hebben over formaldehyde, maar maakt frappant genoeg nergens melding van het gebruik van formaldehyde in vaccins, vergeten of met opzet weggelaten?

https://www.ggdzw.nl/formaldehyde/

Bij het RIVM is formaldehyde bekend als zijnde kankerverwekkend, doch ook hier niets over het gebruik van formaldehyde in vaccins, ook hier vergeten of met opzet weggelaten?

23-09-2015 https://www.rivm.nl/nieuws/alternatieven-mogelijk-voor-middelen-met-kankerverwekkend-formaldehyde

Aluminum salts / Aluminium zouten, vallen onder de verzamelnaam Aluminiumchloorhydraat.

Aluminium zou in het drinkwater zitten en in diverse gezondheidsproducten, als excuus dat aluminium in geringe mate onschadelijk zou zijn.

Dat aluminium in het drinkwater zit wil overigens NIET zeggen dat het veilig is…

Eerder dat het water vervuild is geraakt door lozingen van al die chemische industrieën ( direct via het afvalwater, dan wel indirect als neerslag uit de schoorstenen )!

FEIT: “Het aantal chronisch zieken neemt alleen maar verder toe!”

CITAAT: Op 1 januari 2018 hadden 9,9 miljoen mensen in Nederland één of meer chronische aandoeningen.

Dit komt overeen met 58% van de Nederlandse bevolking.

https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/chronische-ziekten-en-multimorbiditeit/cijfers-context/huidige-situatie#node-aantal-mensen-met-chronische-aandoening-bekend-bij-de-huisarts

ZIEK WORDEN NEE https://www.gezondheidenwetenschap.be/gezondheid-in-de-media/kun-je-ziek-worden-door-aluminium-in-vaccins

ZIEK WORDEN JA 02-12-2019 https://fitpro-institute.nl/2019/12/02/het-effect-van-aluminium-op-het-menselijk-lichaam/

THIMEROSAL: ( hulpstof ) ethylkwikverbinding die tussen 1940-1970 werd gebruikt vanwege de bacteriedodende eigenschappen, maar het zou volgens het RIVM nog WEL in sommige vaccins voorkomen maar NIET in Nederlandse vaccins!

OPMERKING: En daar moeten we dan maar klakkeloos op vertrouwen?

https://www.rivm.nl/thiomersal-in-vaccins

CHICKEN EGG PROTEÏNE:

CITAAT: "The inactivated influenza viruses present in vaccines are usually grown inside fertilized chicken eggs, where the virus replicates. Then, the manufacturers separate the virus from the egg and include it in the vaccine."

VERTALING: "De geïnactiveerde influenzavirussen die in vaccins aanwezig zijn, worden meestal gekweekt in bevruchte kippeneieren, waar het virus zich repliceert.

Vervolgens scheiden de fabrikanten het virus van het ei en nemen ze het op in het vaccin."

GELATINE: Stabilisator ter voorkoming van schadelijke voortvloeiende uit verhitting dan wel het vriesdrogen van de vaccins, bij de de meeste vaccins wordt dierlijke ( varken ) gelatine gebruikt.

ANTIBIOTICA: Om de groei van bacterievorming in de vaccins tegen te gaan.

Risico's: Bij overdosering giftig voor het gehoor (orgaan van Corti) en voor de nieren, die beide onomkeerbaar beschadigd kunnen worden.

Op de website van de ( r ) overheid worden we niet veel wijzer...

Werkzame delen, hulpstoffen ( conserveringsmiddelen, vulmiddelen ( zout, gelatine of suiker ) en aluminium zouten ) en Reststoffen ( antibiotica ).

FEIT: Met het oog op het stijgende aantal vaccinaties mag wel eens gewezen worden op het feit dat teveel antibiotica schadelijk kan zijn voor de gezondheid o.a. doordat antibiotica resistentie kan optreden.

https://www.mijngezondheidsgids.nl/organen/organen-organen/meer-antibiotica-nu-leidt-tot-meer-risico-later/

---

 Tsja…

 Als al aan het nut van de jaarlijkse griepprik wordt getwijfeld

https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/rivm-verliest-rechtszaak-tegen-criticus-griepprik

20-10-2010 https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/de-overbodige-griepprik

Onafhankelijke onderzoeken van onder meer het Cochrane Instituut claimen dat er geen bewijs is dat de griepprik werkt.

https://www.bnnvara.nl/zembla/artikelen/onrust-over-oproep-osterhaus

CITAAT: An independent meta-analysis of vaccines against influenza has found that claims of benefit have been significantly exaggerated.”

VERTALING: “Een onafhankelijke meta-analyse over griepvaccins wees uit dat de claims over de werking aanzienlijk zijn overdreven.”

19-11-2012 https://www.bmj.com/content/345/bmj.e7856

CITAAT: So, why are we vaccinating so many people in whom we have no proof that it works?”

VERTALING: “Dus waarom vaccineren we zoveel mensen bij wie we geen bewijs hebben dat het werkt?”

20-10-2014 https://www.bmj.com/content/349/bmj.g6182

OPMERKING: Als er al gerede twijfel is over de jaarlijkse griepprik…

Zou je je eigenlijk af moeten vragen of al die andere vaccinaties wellicht ook flauwekul zijn, zoals de baarmoederhalskanker vaccins voor zowel jongens als meisjes?!?

https://www.ggdzeeland.nl/mijn-kind-en-opvoeden/vaccinaties/vaccinatieronde-9-en-12-jarigen/

27-09-2019 https://www.ad.nl/politiek/ook-jongens-krijgen-vanaf-2021-een-hpv-vaccinatie~ae688f4a/

FEITEN: De afgelopen jaren daalt het aantal mensen dat de griepprik haalt, ons ma ( 81 ) haalt hem ook niet, want ze wordt ziek van de griepprik zelf, ik ( 58 ) haal hem ook nooit want ik heb gewoon geen vertrouwen in die farmaceutische kwakzalvers en hun hoeren ( het soort mensen in de medische wereld dat wanneer zij bepaalde medicijnen voorschrijven geld dan wel goederen of diensten ( wellicht een beter betaalde baan ) in ruil krijgen ).

18-04-2016 https://www.blikopnieuws.nl/gezondheid/240039/huisarts-patienten-krijgen-vaak-gevaarlijke-medicijnen-door-de-strot-geduwd.html

04-08-2017 https://www.ninefornews.nl/moderne-gezondheidszorg-corrupt-bot/

05-02-2019 https://sceptr.net/2019/02/artsen-en-dietisten-omgekocht-om-supplementen-voor-te-schrijven/

Met het oog op de CORONA VACCINS…

Dient u te weten dat de ontwikkeling van vaccins over het algemeen 10-15 jaar duurt en dat het CORONA VACCIN er binnen een jaar doorheen werd gejast!

25-04-2020 https://www.ad.nl/binnenland/vaccin-ontwikkelen-duurt-normaal-10-tot-15-jaar-wij-zijn-in-januari-begonnen~aedef313/

Tegen die tijd zijn de virussen allang op hun retour, zoals de lange termijn grafieken duidelijk laten zien.

Om dan te claimen dat vaccins een rol hebben gespeeld bij het terugdringen van virussen is geen wetenschappelijk bewijs, maar pure speculatie in het voordeel van de vaccinmakers.

https://www.spiegelbeeld.nl/images/pdf/vaccinatie_special.pdf


Wanneer startten de vaccinatie campagnes van de ( r ) overheid?

1953 Vaccinatie tegen Difterie.

1957 Vaccinatie tegen Polio.

1976 Vaccinatie tegen Mazelen.

( Bijbehorende grafieken zien we in het 1e plaatje van dit artikel evenals het jaar waarin met de vaccinaties werd begonnen. )

In Australië zien we hetzelfde beeld!

http://www.vaclib.org/sites/debate/web1.html

NO WAY…

Dat de farmacie zomaar kan claimen…

Dat haar vaccins ook daadwerkelijk hebben bijgedragen…

Aan het uitroeien van de virussen!

Dat zijn slechts ongegronde aannames waar geen enkel wetenschappelijk bewijs aan vooraf is gegaan!!!

https://rijksvaccinatieprogramma.nl/over-het-programma

TIP: Dissolving illusions: Ziekte, Vaccins en de verloren geschiedenis ) door MD Suzanne Humphries en Roman Bystrianyk, ( Het ware verhaal achter het ontstaan ( DDT en andere chemische middelen die in de 2e wereldoorlog werden gebruikt ) en het verdwijnen van polio ).

Met dank aan nvpk ( Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken ).

OPMERKING: In 1957 werd het polio vaccin in gebruik genomen.

Zeg nou zelf, toen de ziekte zowat was verdwenen ( merk op dat de grafiek zowat gelijk opgaat met het gebruik van het bestrijdingsmiddel DDT ).

https://docplayer.nl/55167306-Dissolving-illusions-het-hoofdstuk-the-disappearance-of-polio-de-verdwijning-van-polio.html

TIP: Vaccination a parents dilemma by Greg Beatty.

Het boek focust zich volledig op het statistisch bewijs dat vaccins niet werken!

http://www.vaccination.inoz.com/otherbooks_dilemma.html

TIP: Vaccine Side Effects ( gratis e-boeken te downloaden ).

Onze kinderen zijn vandaag de dag zieker dan 50 jaar geleden…

CITAAT: Because we now have much higher percentages of autoimmune diseases, diabetes, lupus, arthritis and allergies including asthma, eczema and anaphylaxis, in children compared to 50 years ago and during this time vaccines have increased by 700%”

VERTALING: “Omdat we nu veel hogere percentages auto-immuunziekten, diabetes, lupus, artritis en allergieën hebben, waaronder astma, eczeem en anafylaxie, bij kinderen vergeleken met 50 jaar geleden en gedurende deze tijd zijn de vaccins met 700% toegenomen.

http://www.vaccine-side-effects.com

TIP: The Hideous truths of testing vaccines on humans!

https://www.forbes.com/sites/leahrosenbaum/2020/06/12/willowbrook-scandal-hepatitis-experiments-hideous-truths-of-testing-vaccines-on-humans/

 TIP: WIJ VACCINEREN NIET ( 1 ½ uur durende Duitstalige documentaire ( Nederlands ondertitelt ).

https://www.youtube.com/watch?v=osUMkyUKBqg

---

De Bill en Melinda Gates Foundation:

Enkele simpele feitjes voorafgaande aan het grootste vaccinatie experiment in de geschiedenis, ik laat het verder aan u om daar eventuele conclusies uit te trekken.

2015 Bill Gates waarschuwt in Ted-Talks voor een virus pandemie (Engelstalig en Nederlands ondertiteld ).

https://www.youtube.com/watch?v=6Af6b_wyiwI

19-03-2019 11:40 IST - De officiële titel van het volgende artikel luidt: “Bill Gates talks about fears and implications of Corona virus via AMA on Reddit.”

https://gadgets.ndtv.com/others/news/bill-gates-reddit-ama-coronavirus-gates-foundation-social-distancing-cure-vaccines-2197211

OPMERKING: Hoe wist Bill Gates in maart al dat er aan het eind van het jaar een corona virus uitbraak zou gaan plaatsvinden?

18-10-2019 Het John Hopkins instituut houdt samen met het World Economic Forum en de Bill en Melinda Gates Foundation een door IDM computer gegenereerd virus pandemie simulatie die onder de naam EVENT201 werd gehouden.

https://www.centerforhealthsecurity.org/event201/191017-press-release.html

06-04-2020 Bill Gates bouwt 7 corona vaccin fabrieken!!!

CITAAT: “Nu een paar miljard ‘verliezen’ bij het bouwen van fabrieken die nooit gebruikt gaan worden, is altijd nog beter dan biljoenen verliezen met een vastlopende economie, zo legde Gates uit.”

OPMERKING: Bill Gates komt op mij nou niet bepaald over als iemand die zomaar miljarden in bodemloze putten stort, dat soort gehaaide ( JOODSE ) zakenlui investeren alleen als ze denken er op één of andere manier aan te kunnen verdienen, ze zijn niet voor niets zo schatrijk geworden anders dan met belastingtechnische fratsen als ( belastingontwijking ) door hun vermogens over de wereld te sluizen om zo weinig mogelijk belasting te hoeven te betalen!

SPREUK: “Stop je energie niet in zaken waar je geen invloed op hebt!”

Verander energie in geld en je krijgt…

SPREUK: “Stop je geld niet in zaken waar je geen invloed op hebt!”

We weten allemaal dat je onder het huidige kapitalistische systeem waarin geld de hoofdrol speelt je gemakkelijk invloed kunt kopen!

Voorspel een virusuitbarsting, overdrijf de dodelijkheid en investeer intussen in vaccinfabrieken zodat je flink aan de paniek kunt verdienen.

Er zijn namelijk wel erg veel toevalligheden achter elkaar, net als met de aanslagen op 11 september 2001 op het WTC en de bomaanslagen op 07-07-2005 in Londen, waarbij op dezelfde dagen oefeningen werden gehouden terwijl zich tegelijkertijd de drama’s afspeelden!

06-04-2020 https://www.pzc.nl/tech/bill-gates-bouwt-zeven-fabrieken-voor-coronavaccins-voor-de-zekerheid~aec64d3d/

OPMERKING: De bovenstaande links laten geen twijfel over eventuele belangenverstrengeling, terwijl de link hieronder aangeeft dat iedereen die tegen het corona virus is gevaccineerd een inentingsbewijs moet kunnen overleggen.

Zijn plan zou gesteund worden door een organisatie die zich achter ID2020 verschuilt.

https://radioisrael.nl/bill-gates-vraagt-om-een-digitaal-certificaat-om-zo-aan-te-geven-wie-het-covid-19-vaccin-heeft-ontvangen/

OPMERKING: Tijd dat u zich eens in de motieven van deze multimiljardair gaat verdiepen.

Want Bill Gates invloed rijkt ver over de grenzen…

Het John Hopkins Instituut ontving 20 miljoen van de Bill en Melinda Gates Foundation.

https://www.gatesfoundation.org/Media-Center/Press-Releases/1999/05/Johns-Hopkins-University-School-of-Public-Health

OPMERKING 1: Bovenstaande links laten geen twijfel over de mogelijke “schijn van” belangenverstrengeling en een mogelijke verplichte vaccinatie dan wel de plannen voor de invoering van een  vaccinatiebewijs.

OPMERKING 2: Nu ontkent de Nederlandse ( r ) overheid nog dat er een vaccinatieplicht komt, maarruhhh…

Zei diezelfde ( r ) overheid niet ook dat er GEEN MONDKAPJESPLICHT zou komen?

Die mondkapjesplicht is toch echt per 1 december ingegaan!

Aan de invloed van Bill Gates en consorten danken we ook de lockdowns met de 1 ½ meter afstand houden en mondkapjes regelgeving.

https://www.businessinsider.com/bill-gates-coronavirus-social-distancing-reddit-ama-2020-3

Hij meent dat we daardoor sneller van het corona virus af zullen zijn.

Als het zo was zoals hij claimt, waarom zou je dan eigenlijk nog 7 corona vaccin fabrieken erbij laten bouwen?

Het zou mij dan ook niets verbazen…

Als hij met die flauwekul alleen maar tijd probeert te winnen om  zodoende nog een graantje mee te kunnen pikken op de verkoop van zijn eigen waardeloze vaccins boordevol risicovolle bijwerkingen die zich overigens pas op een veel later tijdstip ( en dan spreek ik over generaties vanwege de tijdsduur waarop het geknoei met dna pas zichtbaar zal worden ) zullen openbaren.

’t Was mijns inziens beter geweest als alleen de kwetsbare groep in quarantaine zou zijn geplaatst i.p.v. de gehele bevolking, want dan hadden we allang de beoogde groepsimmuniteit gehad, was het aantal slachtoffers beperkt gebleven en de economie niet aan diggelen.

John Lennon zei destijds al…

CITAAT: “We are ruled by insane people for insane objectives.”

VERTALING: “We worden geregeerd door krankzinnige mensen voor krankzinnige doeleinden!”

De geheime agenda’s van de Elite klasse en hun politieke marionetten wel te verstaan!

https://www.youtube.com/watch?v=mkJEVBESf34

John F. Kennedy haalde in 1961 al iets dergelijks aan, in een toespraak die hem kort daarna het leven kostte.

CITAAT: “We live in a world full of secret societies screat oaths and secret procedings!”

VERTALING: “We leven in een wereld vol geheime genootschappen, geheimzinnige beloftes en geheime procedures.”

27-04-1961 https://www.youtube.com/watch?v=XSzLty1qAv4

TIP: https://nl.sott.net/article/4699-In-alle-openheid-verborgen-Runnen-psychopaten-de-wereld

In dit kader moeten we ook de politiestaat in wording van vandaag de dag zien.

Het artikel over de 32-jarige Georgiër die met het corona virus besmet bleek te zijn en op Schiphol werd aangehouden daarbij “poging tot zware mishandeling” ten laste werd gelegd?!?

15-11-2020 https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5197172/vliegtuig-schiphol-corona-marechaussee-georgie-besmetting

Om over al die onzinnige boetes maar te zwijgen…

Overtreding van een corona verbod levert al gauw een boete op van 95 euro voor het niet dragen van een mondkapje in het OV en / of in winkels en het geen 1 ½ meter afstand houden, in het begin zelfs met een notatie in een strafblad, dat later echter vanwege de publieke verontwaardiging die daarop ontstond weer werd ingetrokken.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/corona-en-boetes

https://www.justid.nl/onderwerpen/strafblad-en-het-justitieel-documentatie-systeem/strafblad-en-corona

Of het vuurwerkverbod voor 2020/2021 en de boetes variërend van 100 tot 400 euro.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/regels-voor-binnen-en-buiten

---

In wat voor wereld denkt u dat we vandaag de dag leven?

Een wereld waarin de vrijheid van de burger vanwege een nagenoeg onschuldig virusje dat door de globale media zodanig wordt uitvergroot dat er een bedreiging vanuit zou gaan terwijl allang bekend is dat de meerderheid er gewoon immuniteit tegen opbouwt?

 

In wat voor land leven we waarin een 32-jarige Georgiër die met het corona virus besmet blijkt te zijn, niet alleen op Schiphol wordt aangehouden maar ook wordt beschuldigd van “poging tot zware mishandeling”?!?

15-11-2020 https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/5197172/vliegtuig-schiphol-corona-marechaussee-georgie-besmetting

In wat voor land leven we waarin de logica van het gezonde verstand het moet afleggen tegen de op niet wetenschappelijke wijze verkregen informatie ( even voorbijgaand aan de mogelijkheid van belangenverstrengeling die hierbij een rol zou kunnen spelen ) van raadslieden uit / dan wel met banden binnen de farmaceutische industrie ( als belanghebbenden bij deze corona crisis ( die bovendien NIET door het corona virus maar door het beleid van de ( r ) overheid wordt veroorzaakt )), waarbij de ( r ) overheid haar macht doet gelden middels het naar eigen believen aanpassen van bestaande / dan wel het maken van nieuwe regel- en wetgeving die wanneer deze niet wordt nageleefd wordt “beloond” met boetesystemen en mogelijk zelfs gevangenisstraf?

Zo levert een overtreding van een corona verbod al gauw een boete van 95 euro op voor het niet dragen van een mondkapje in het OV ( inmiddels uitgebreid met winkels en supermarkten ) en het geen 1 ½ meter afstand houden, in het begin zelfs met een notatie in het strafbladregister, dat later echter vanwege de publieke verontwaardiging die daarop ontstond weer werd ingetrokken.

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/corona-en-boetes

https://www.justid.nl/onderwerpen/strafblad-en-het-justitieel-documentatie-systeem/strafblad-en-corona

Of het vuurwerkverbod voor 2020/2021 met boetes variërend van 100 tot 400 euro!

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/algemene-coronaregels/regels-voor-binnen-en-buiten

Steeds minder rechten steeds meer plichten, een spreuk die precies in het straatje van eender welke fascistische regering past.


De media propaganda machines worden zo vlak voor de landelijke vaccinaties weer op gang gebracht in een poging om de twijfelaars middels ronduit achterlijke enquêtes gehouden onder slechts enkele 1.000-en mensen op een bevolking van 17 miljoen om toch maar voor het vaccineren te kiezen ( even ervan uitgaande dat die enquêtes ook daadwerkelijk zijn uitgevoerd en niet voor een groot deel verzonnen ).

05-01-2021 https://nos.nl/artikel/2363090-enquete-drie-op-de-vier-nederlanders-willen-zich-laten-vaccineren.html

OPMERKING: Wat hier direct opvalt, is dat de cijfers over het aantal geënquêteerden ontbreken, ze hebben blijkbaar in de gaten dat het aantal geënquêteerden niet representatief gezien kan worden op een bevolking van 17 miljoen mensen, zelfs een link naar die bewuste enquête ontbreekt.

‘k Heb vroeger ook wel eens in een enquête panel gezeten, maar ben er al gauw mee gestopt omdat ik besefte dat het allemaal flauwekul was.

Ze vragen je eerst om aan een enquête mee te doen, daarbij moet je dan wel eerst een vragenlijstje invullen, en aan de hand daarvan besluiten zij of je al dan niet “geschikt” bent om mee te mogen doen.

Zie het maar als een voorselectie methode om de uitkomst van zo’n  enquête te manipuleren in de richting die voldoet aan hun eisen.

---

Enfin…

Vaccineren met vaccins die binnen 1 jaar zijn ontworpen terwijl zo’n proces normaal minimaal 10-15 jaar duurt, vaccins die bovendien getest zijn op mensen die over een perfecte gezondheid beschikken maar geïnjecteerd worden bij mensen die aan 1 of meer onderliggende kwalen lijden.

Zolang het vaccineren op vrijwillige basis gebeurt, moet iedereen voor zichzelf uitmaken of men zich aan zo’n landelijk experiment wil onderwerpen of niet.

Al moet ik daar wel de volgende kanttekening bij maken: Want NIET gevaccineerden krijgen waarschijnlijk net zo goed die farmaceutische m-RNA rotzooi binnen, simpelweg via de aerosolen die WEL gevaccineerden uitademen!

Aerosolen zijn de wijze waarop besmettingen plaatsvinden, herinnert u zich dat nog?

Pas over enkele generaties zal duidelijk worden of de huidige vaccinaties gegeven door de arrogante wetenschappers van vandaag de dag wiens onderzoeken gebaseerd zijn op onwetenschappelijke aannames en speculaties, al dan niet de DNA structuren van zowat elk levend wezen zal hebben vervormd, en mogelijk zelfs zal opeisen als bezit!

Mochten zich eventuele mutaties voordoen ten gevolge van DNA schade veroorzaakt door roekeloos ontworpen de vaccins zullen die nooit meer terug te draaien zijn.

HOE LANG SPEELT U HUN SPELLETJE LEVENSWEG NOG MEE?

 LETTERLIJK   LEVENS   WEG !!!

Want het corona beleid kost zelf ook onnodig levens!

Niet alleen door de vaccinaties...

Maar ook door de afschaling van de reguliere zorg die WEL levens had kunnen redden, er is immers GEEN behandeling tegen het corona virus!

https://www.pharmamarket.nl/blog/alles-wat-je-moet-weten-over-het-coronavirus-en-COVID-19

31-10-2020 https://www.bndestem.nl/brabant/bijna-de-helft-van-reguliere-operaties-en-behandelingen-in-brabantse-ziekenhuizen-uitgesteld~aa6579f5/

Tegen beter weten in…

En met verregaande dodelijke gevolgen…

Voor patiënten wiens levens  van de reguliere zorg afhangen…

Wel te verstaan.

29-09-2020 https://harteraad.nl/nfk-en-harteraad-roepen-op-de-reguliere-zorg-door-te-laten-gaan/

---

VACCINATIE PROPAGANDA:

Nogmaals… Of u besluit om al dan niet te vaccineren is geheel aan U, maar als u verstandig bent overweeg dan wel eerst de pro’s van de eenzijdige, vaak gebrekkige informatie, van de websites van de ( r ) overheid, haar GGD en RIVM ( informatie die in de regel afkomstig is van de farmaceutische industrie ) en de websites van de farmaceutische industrie zelf als belanghebbende bij het vaccineren tegen de anti’s die u over het algemeen alleen maar op kritische websites tegen zult komen!

---

Enfin…

NOS: Bijwerkingen, bescherming en besmetting: de antwoorden op jouw vaccinatievragen!

06-01-2021 https://nos.nl/collectie/13850/artikel/2363222-bijwerkingen-bescherming-en-besmetting-de-antwoorden-op-jouw-vaccinatievragen

OPMERKING: Ik adviseer om WEL de link te volgen die de NOS heeft ingebouwd dan wel de link onder naar het CBG ( Centraal Bureau Geneesmiddelen ), want daar wordt sowieso uitgebreider ingegaan op de bijwerkingen van het Phizer corona vaccin.

Zo moeten mensen die ernstig ziek zijn, of hoge koorts hebben, dan wel een slechte afweer hebben of medicijnen waaronder bloedverdunners gebruiken of in het verleden allergische reacties hebben gehad OPPASSEN bij het gebruik van dit vaccin!

https://www.cbg-meb.nl/documenten/vragen-en-antwoorden/coronavaccin-biontech-pfizer

In het artikel wordt gesteld dat de ( r ) overheid alvast is begonnen met het vaccineren van zorgmedewerkers in verpleeghuizen en ziekenhuizen.

VRAAG 1: “Kan ik ziek worden van de vaccinatie?”

JA u kunt ziek worden van de vaccinatie, volgens Phizer ( vaccinfabrikant ) treden er bijwerkingen op zoals bij elk vaccin, waaronder gewrichtspijn, hoofdpijn, koude rillingen, spierpijn, temperatuurverhoging en vermoeidheid.

OPMERKING: Het soort verschijnselen dat we ook bij een doodgewoon griepvirus tegen komen, het immuunsysteem komt namelijk in actie tegen het binnendringen van een lichaamsvreemde stof, bacterie, virus of wat dan ook.

Het CBG ( Centraal Bureau Geneesmiddelen ) een onderdeel van de ( r ) overheid claimt dat het daarbij om milde bijwerkingen handelt, maar zij baseert haar claim op gegevens die zij van de farmaceutische industrie krijgt voorgeschoteld.

Daarnaast kunnen onbekende bijwerkingen optreden zoals allergische reacties op bepaalde stoffen in het vaccin, volgens het ministerie ( de ( r ) overheid  dus ) zou die kans erg klein zijn.

Maar ook zij weten zelf weinig of niets van medicijnen en vaccins af en vormen daarbij eveneens slechts een doorgeefluik van gegevens afkomstig van de farmaceutische industrie.

Desalniettemin herinnert u zich vast nog wel de artikelen over gevaccineerden die de slaapziekte NARCOLEPSIE kregen!

CITAAT: Farmaceut GSK heeft informatie achtergehouden over de opvallend veel ernstige bijwerkingen van het vaccin Pandemrix tegen de Mexicaanse griep.”

21-09-2018 https://zorgnu.avrotros.nl/nieuws/item/fabrikant-wist-van-bijwerkingen-vaccin-mexicaanse-griep/

Of de artikelen over gevaccineerden die een ANAFYLACTISCHE SHOCK kregen, eveneens door het griepvaccin Pandemrix van GSK, en ook deze bijwerking werd bewust achtergehouden!

21-09-2018 https://nos.nl/artikel/2251454-informatie-over-bijwerkingen-mexicaanse-griep-vaccin-achtergehouden.html

Alleen al 2 ernstige bijwerkingen verzwegen over het griepvaccin Pandemrix, geeft dat nou niet een “veilig” gevoel?

Uiteraard sarcastisch bedoeld, maar dat had u waarschijnlijk al wel door, het zegt in ieder geval wel iets over de “betrouwbaarheid” van de farmaceutische industrie!

---

Maaaruuh… Laten we verder gaan met de analyse van het NOS artikel!

De ( r ) overheid laat zich adviseren door zogenaamde “specialisten” want ze hebben zelf geen verstand van medicijnen en vaccins.

OPMERKING: Een beetje minister( zeker die van volksgezondheid ) zou zichzelf inwerken zodat deze een beter beeld krijgt van wat zich binnen die farmaceutische miljarden industrie afspeelt, al was het maar om minder afhankelijk te zijn van de gebrekkige informatie die de farmaceutische industrie vrijgeeft.

Een aantal van die “specialisten” komen zelf uit de farmaceutische wereld dan wel heeft banden met de farmaceutische wereld, dan wel heeft persoonlijke belangen ( denk b.v. aan aandelen in vaccinbedrijven etc. ).

Ook mogen we de mogelijkheid dat lobbyisten uit de farmaceutische industrie bij de gezondheidswaakhonden en de ( r ) overheid zijn geïnfiltreerd niet zonder meer van tafel vegen.

We hoeven maar naar het vaccin schandaal met voormalig “adviseur” van Ab Klink ( destijds CDA minister van volksgezondheid ) Ab Osterhaus ( aandelen in ViriVlinics en Roel Coutinho voormalig RIVM te kijken en ons voor een keertje politiek correct opstellen met de woorden:

In het kader van de “schijn van” belangen verstrengeling!

Denk nou niet dat dit absurd is, want er zijn wel degelijk bureaus die specifiek trainingen geven in lobbyen bij o.a. ( r ) overheden en medische instellingen zoals apotheken en ziekenhuizen en zelfs bij individuele huisartsen!

CITAAT: Agenderen, argumenteren, overtuigen.

Dat zijn de kenmerken van een goede lobby.

Hague helpt zijn cliënten om met de juiste argumenten de weg te vinden in de Haagse besluitvormingsmolen en compromissen te vinden die hun belang dienen.”

OPMERKING: In dit geval de belangen van de farmacie!

https://hague.company/public-affairs/lobby/

Een kijkje achter de schermen van een lobbyist ( ook wel SPD ’er genaamd ) je moet ze alleen niet verwarren met de Duitse politieke partij SPD.

https://www.pa-cc.nl/lobbyen-in-de-zorg/

U bent bij deze gewaarschuwd!

Kennis is Macht!

---

OPMERKING: Bij de keuze om al dan niet te vaccineren spelen een aantal factoren mee, overweeg die goed bij uw beslissing!

In de 1e plaats moeten we afgaan op de claims van vaccinfabrikanten wat betreft “veiligheid” en “werking” van hun vaccins, en de "staat van dienst" die dit soort bedrijven in de loop der jaren hebben opgebouwd is nou niet bepaald vertrouwenwekkend, doelende op al die schadeclaims alleen al vanwege het achterhouden van kritieke informatie betreffende ernstige bijwerkingen.

FEIT 1: De vaccins werden binnen 1 jaar ontworpen, terwijl daar normalerwijze minstens 10-15 jaar aan vooraf gaan!

25-04-2020 https://www.ad.nl/binnenland/vaccin-ontwikkelen-duurt-normaal-10-tot-15-jaar-wij-zijn-in-januari-begonnen~aedef313/

FEIT 2: De vaccins werden getest op proefpersonen die over een goede gezondheid beschikten, de helft van het aantal proefpersonen kreeg daarbij een nepmiddel /placebo toegediend, en daaruit volgt dan weer  dat slechts de helft van al die proefpersonen ook daadwerkelijk het vaccin toegediend kreeg.

10-11-2020 https://decorrespondent.nl/11793/negen-kanttekeningen-bij-het-hoopvolle-nieuws-over-het-coronavaccin-van-pfizer/734115948192-d22a6827

FEIT 3: Terwijl de vaccins werden getest op proefpersonen met een perfecte gezondheid, maar toegepast bij mensen die 1 of meer onderliggende ziektebeelden mankeren!

CITAAT: Het kandidaat-vaccin zal worden getest op 135 gezonde personen tussen de 18 en 65 jaar. “


OPMERKING: Is dat nier raar, gezien het virus de meeste slachtoffers zou maken in de leeftijdsklasse 70 – 94 jaar ( zie grafiek  hierboven ), zijnde een leeftijdsgroep waarbij de immuunsystemen het vanwege het ouderdoms aftakelings proces het niet meer aankunnen.

Deze risicogroep wordt tijdens het testen volkomen genegeerd!!!

03-09-2020 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/bijwerkingen-haast-en-complottheorien-reden-genoeg-om-geen-proefpersoon-te-willen-zijn-maar-jeroen-staat-te-trappelen~b72cccd5/

CITAAT: Zestigplussers met medische problemen hebben als eerste recht op een corona-vaccinatie.”

19-11-2020 https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/gezondheidsraad-geef-vaccin-eerst-aan-ouderen-met-onderliggende-aandoeningen~b8229640/

FEIT 4: Het betreft vaccins die volgens een nieuw m-RNA procedé zijn ontworpen, er is weinig bekend over korte, middellange en lange termijn schade door bijwerkingen!

CITAAT 1: “Er is een race om het publiek te laten vaccineren, dus we zijn bereid meer risico’s te nemen”, zegt Tal Brosh, het hoofd van de afdeling Infectious Disease in het Assuta Ashdod University Hospital.”

CITAAT 2: “Maar hij erkende dat er unieke en onbekende risico’s zijn voor boodschapper-RNA-vaccins, waaronder lokale en systemische ontstekingsreacties die kunnen leiden tot auto-immuunziekten.”

CITAAT 3: “Zo zei ze bijvoorbeeld dat omdat mRNA zo kwetsbaar is, het vaccin moet worden bewaard bij een negatieve temperatuur van 70 graden Celsius. Als de ideale omgeving niet wordt gehandhaafd, kan het vaccin “bederven” en ondoeltreffend worden.”, aldus Michal Lineal ( Professor biologische chemie Universiteit van Jeruzalem ).

CITAAT 4: Linial uitte vergelijkbare gevoelens: “Klassieke vaccins zijn ontworpen om over een periode van 10 jaar te worden ontwikkeld. Ik denk niet dat de wereld kan wachten op een klassiek vaccin.”

Maar op de vraag of ze het vaccin meteen zou nemen antwoorde ze met: “Ik zal het niet meteen nemen, waarschijnlijk niet in het komende jaar. We moeten afwachten of het echt werkt.

OPMERKING: Typisch wetenschappers, zelf een vaccin ontwerpen en eerst op een ander testen op eventuele schadelijke bijwerkingen!”

25-11-2020 https://www.joods.nl/2020/11/hoe-gevaarlijk-zijn-mrna-covid-19-vaccins-op-de-langere-termijn/

CITAAT: De beloftevolle coronavaccins van Pfizer-BioNTech en Moderna maken gebruik van een technologie die nooit eerder gebruikt werd voor de ontwikkeling van vaccins.”

19-12-2020 https://www.gezondheidenwetenschap.be/gezondheid-in-de-media/hoe-werkt-het-mrna-coronavaccin-en-is-het-veilig

FEIT 5: Farmaceutische bedrijven hebben in het verleden al meermalen bewezen onbetrouwbaar te zijn door kritieke informatie omtrent de bijwerkingen bewust / met opzet te verzwijgen!

CITAAT: Farmaceutische bedrijven Eli-Lilly en Takeda moeten samen ruim 9 miljard dollar boete betalen vanwege het achterhouden van informatie over de mogelijk schadelijke effecten van antidiabeticum pioglitazon (Actos).”, zijnde een verhaal over blaaskanker door medicijngebruik.

14-04-2014 https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/megaboete-voor-farmaceuten.htm

De farmaceutische industrie heeft voor een record aan boetes gekregen vanwege het achterhouden van informatie, met de Noorse MD Peter C. Gotzsche en zijn boek: “Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad!”

https://www.youtube.com/watch?v=8GUGeJ1sSTo

FEIT 6: Er is nog NOOIT op wetenschappelijke wijze door een echt onafhankelijk instituut bewezen dat vaccins überhaupt werken, want de vaccins werden vanwege de lange ontwikkelfase ( 10 – 15 jaar ) pas toegepast toen de virussen al op hun retour waren!

CITAAT: De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) waarschuwt dat mensen die gevaccineerd zijn tegen corona nog steeds in quarantaine moeten wanneer ze reizen, omdat er niet genoeg bewijs is dat de vaccins ook daadwerkelijk de verspreiding van het virus voorkomen.”

29-12-2020 https://www.businessinsider.nl/coronavaccin-reizen-quarantaine/

Verder verwijs ik naar grafieken op mijn website waarin de begindatum van de vaccinaties in lange termijn grafieken is weergegeven!

---

Gezien bovenstaande FEITEN mijn vraag: “Waarom zou een mens met gezond verstand zich überhaupt laten vaccineren wanneer hij / zij zelf weinig tot niets merkt van het virus omdat het eigen lichaam immuniteit tegen het virus heeft opgebouwd, hetgeen keer op keer is bewezen, zoals in de link hieronder nog eens is te zien, en daarbij de verborgen gehouden risico’s van het vaccineren voor lief nemen?”

09-12-2020 https://www.parool.nl/nederland/immuun-of-niet-iedereen-krijgt-een-prik-tegen-het-coronavirus~b47b06d3/

VRAAG 2: “Kan ik na de vaccinatie nog corona krijgen?”

JA, je kunt na de vaccinatie toch corona krijgen!

Het RIVM claimt verder dat iemand pas na een maand beschermd zou zijn tegen het coronavirus ( oftewel 7 dagen na de 2e vaccinatie die pas 21 dagen na de 1e vaccinatie wordt gegeven ).

OPMERKING: Het RIVM blijkt daarmee niets meer te zijn dan een doorgeefluik van verklaringen afkomstig uit de farmaceutische industrie zelf, ( de slager die haar eigen vlees keurt )!!!

CITAAT: “De kans dat je corona krijgt na vaccinatie is dus klein en het ziekteverloop is volgens het RIVM minder ernstig.”

OPMERKING: Het m-rna vaccin is nog nooit gebruikt bij dit type virussen, het is dus niet aan het RIVM om nu al te durven claimen dat de kans op het krijgen van het virus klein zou zijn, en dat het ziekteverloop minder ernstig zou verlopen...

De meeste mensen merken sowieso praktisch niets van een besmetting met het coronavirus anders dan hooguit wat milde griepachtige verschijnselen, tenminste zolang er geen longontsteking bij komt maar dat gaat ook op voor een doodgewoon griepvirus!

VRAAG 3: “Waarom zou ik het vaccin nemen als ik alsnog ziek kan worden?”

CITAAT 1: “Het gros van de mensen wordt dus niet meer ziek na de coronavaccinatie, zegt Van Egmond.”

OPMERKING: Flauwekul, want het overgrote deel van de bevolking wordt immers ook zonder vaccin niet ziek van het corona virus, dat gaat alleen op voor mensen met een verzwakt immuunsysteem waaronder ouderen tussen 70 – 94 jaar, aldus de tabel eerder in dit artikel.

Ik heb eerder ook al gewezen op het feit dat de proefpersonen zich in de leeftijdsgroep 15 – 65 jaar bevinden, dus dat het vaccin NIET is getest op de leeftijdsgroep 79 - 94 jaar die het meest gebaat zou zijn bij zo’n vaccin, en dat is uitermate merkwaardig!

Daarna volgt een volkomen absurd pleidooi over solidariteit om middels vaccinatie tot groepsimmuniteit te komen.

Groepsimmuniteit die ook ZONDER vaccin wordt verkregen, ware het niet dat het beleid van de ( r ) overheid erop gericht lijkt te zijn dat op elke denkbare manier te verhinderen!

VRAAG 4: “Hoe lang ben ik na de vaccinatie beschermd tegen corona?”

Het CBG claimt daarbij vooralsnog een periode van 3 maanden in acht te nemen, maar weet het eigenlijk niet en dat is normaal aangezien de vaccins nieuw zijn en er dus weinig over bekend is.

OPMERKING: Hetgeen eigenlijk al zegt dat het om een grootschalig experiment gaat met onbekende gevolgen voor korte, middellange en lange termijn!

CITAAT: “Het is pas een paar maanden geleden dat de eerste mensen gevaccineerd zijn", licht Van Egmond toe.

"Naarmate de tijd verstrijkt, zie je misschien dat mensen weer ziek gaan worden.

Op dat moment weet je pas dat het uitgewerkt is.

Het is echt een kwestie van afwachten.”

OPMERKING: Gezien de besmettelijkheid van het virus is het immers goed mogelijk dat veel zorgpersoneel inmiddels al immuniteit heeft opgebouwd zonder dat ze het zelf weten, logisch gezien is het dus onmogelijk te bewijzen dat vaccins überhaupt werken!

VRAAG 5: “Kan iemand die gevaccineerd is alsnog iemand besmetten?”

Het RIVM geeft daarbij aan dat ze te weinig informatie hebben om daar een uitspraak over te kunnen doen.

OPMERKING: Een interessante vraag, waar echter NOOIT onderzoek naar zal worden gedaan, want de uitkomst van zo'n onderzoek zou wel eens het einde van de farmaceutische miljarden industrie kunnen inluiden!

VRAAG 6: “Waarom zijn er zoveel verschillende vaccins? Zijn ze allemaal anders?”

CITAAT: “De vaccins werken op basis van verschillende technieken. "Vooraf wisten we niet welke vaccin-techniek het best zou werken", zegt Van Egmond."

Dat was niet te voorspellen en daarom is ingezet op de ontwikkeling van verschillende soorten vaccins.”

OPMERKING: Het lijkt mij niet meer dan normaal dan dat elk farmaceutisch bedrijf naar eigen inzicht, en met de middelen die haar ter beschikking staan probeert een "maatschappelijk probleem"  ( in dit geval een virus dat al dan niet door de farmaceutische industrie zelf gecreëerd ) op te lossen.

Niet zozeer omdat de gezondheid van de bevolking gevaar zou lopen...

Maar om te voorkomen dat investeerders hun vermogens uit het bedrijf terugtrekken wanneer deze niet snel genoeg resultaten boekt en winst maakt.

Vandaar de race om een vaccin als eerste goedgekeurd te krijgen!

'k Ben overigens TEGEN fusies en overnames, omdat die er in de regel voor zorgen dat mensen met een verschillende manier van aanpak gedwongen worden om het probleem op dezelfde manier op te lossen, want zo vergroot je de kans dat zo'n onderzoek vastloopt!

VRAAG 7: “Beschermt het vaccin ook tegen nieuwe corona varianten?”

Het RIVM geeft aan dat er geen aanwijzingen zijn dat het vaccin niet tegen nieuwe corona mutaties zou werken.

OPMERKING: Als we naar het griepvirus kijken, dan zal duidelijk zijn dat er inmiddels al zoveel varianten dan wel mutaties bestaan dat het eigenlijk onmogelijk is om daar een werkend vaccin voor te ontwerpen.

Vandaar dat men er voor het gemak voor kiest om elk jaar een vaccin te fabriceren bestaande uit die 3 virussen waarvan zij denken dat die mogelijk zou kunnen uitbreken.

Even buiten beschouwing gelaten dat nog nooit wetenschappelijk is bewezen dat griepvaccins überhaupt zouden werken, en dat het bewijs er ook nooit zal komen, want dan zou kunnen blijken dat griepvaccins nooit hebben gewerkt, en aan dat soort onderzoeken gaan die farmaceuten dus echt geen geld verspillen, want dan raken zij hun jaarlijkse lucratieve inkomstenbron kwijt en het laatste restje vertrouwen in de farmacie, en daarmee zou ook het vertrouwen in de pillenindustrie komen te verdwijnen, het zou het einde inluiden van Big Pharma, hetgeen ik niet zou betreuren want...

 De natuur zorgt voor de mens zolang de mens goed is voor de natuur!!!

VRAAG 8: “Heeft het zin om gevaccineerd te worden als je al corona hebt gehad? Dan heb ik toch al natuurlijke immuunstoffen?”

Dat weet ik niet, zegt van Egmond, want er is geen wetenschappelijk bewijs voor!

OPMERKING: Er is ook geen wetenschappelijk bewijs dat griepvaccins überhaupt werken, toch zouden ze graag zien dat iedereen zich tegen het corona virus laat vaccineren, daarbij gaan ze zelfs zo ver dat ze iedereen die zich niet laten vaccineren chanteren om het wel te doen.

Dan zeggen ze: “Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor een ander!”, zijnde een ordinaire truc om eventuele twijfelaars over de streep te trekken.

De volhouders worden dan verder gedemoniseerd door de globale media zoals men dat deed met Pim Portuyn, die weggezet werd als “een gevaar voor de samenleving” en uit de weg geruimd!

’t Is dat ik het niet mag zeggen…

Maar als ik het wel mocht zeggen…

Dan zou ik zeggen: “Dat de Elite klasse en haar politieke marionetten een ernstig gevaar vormen voor de samenleving en de in de loop der jaren vergaarde vrijheid waar menig mens haar / zijn leven voor heeft gegeven!”

Enfin…

Zo worden vaccinweigeraars uitgemaakt voor egoïst en aso en er met de nek op aangekeken als ze zich tegen vaccinaties blijven verzetten.

Net zoals met de mondkapjes, waar ook geen enkel bewijs voor bestaat dat ze überhaupt werken terwijl er wel bewijzen zijn dat je ziek kunt worden vanwege de bacteriën die zich in het masker ophopen, desalniettemin werden de mondkapjes per 1 december verplicht!

VRAAG 9: “Waarom krijgen mensen onder de 18 geen vaccinatie?”

Omdat het virus voor jongeren onder de 18 ongevaarlijk zou zijn, en er dus geen reden zou zijn om die te vaccineren.

OPMERKING: Eigenlijk is er helemaal geen reden om ook maar iemand te vaccineren, net zoals met de griepprik bouwen de meeste mensen immuniteit op tegen het virus, dat veel mensen zich toch laten vaccineren is vanwege de angst die de media heeft verspreidt, zoals met het corona virus waarbij steeds op de dodelijkheid wordt gehamerd terwijl de statistieken duidelijk laten zien dat hoewel het aantal besmettingen drastisch oploopt er navenant weinig slachtoffers vallen!

En als er überhaupt al gevaccineerd dient te worden, dan is het toch wel die zogenaamde kwetsbare groep, voor de rest van de bevolking is zo’n vaccin volkomen nutteloos, tenminste zonder die flauwekul maatregelen van de ( r ) overheid want die belemmeren de natuurlijke vorming van groepsimmuniteit!

VRAAG 10: “Is het veilig om gevaccineerd te worden als ik zwanger ben?”

Volgens het RIVM is daarover nog te weinig bekend, en daarom wordt vaccinatie tijdens zwangerschap afgeraden, maarruhhh adviseert wel om je na de zwangerschap te laten vaccineren!

TIP: De verzwegen waarheid over vaccineren en autisme!

Een echte MUST om te lezen!

https://www.telegramnl.eu/al-het-nieuws/gezondheid/autisme-veroorzaakt-door-vaccinaties-het-rivm-verzwijgt-informatie/

TIP: 22 links naar onderzoeken rondom autisme veroorzaakt door vaccinaties, bij een aantal onderzoeken wordt verder doorgelinkt naar meer onderzoeken betreffende hetzelfde onderwerp!

https://www.collective-evolution.com/2013/09/12/22-medical-studies-that-show-vaccines-can-cause-autism/

OPMERKING: En toch blijven volhouden dat er geen link zou zijn!

VRAAG 11: “Is het veilig om gevaccineerd te worden als je tot de risicogroep hoort?”

Dat hangt af van de risicogroep zelf, het vaccin zou echter veilig zijn voor mensen met onderliggende ziektes als obesitas en hart- en vaatziekten, aldus van Egmond.

Mensen met problemen met hun afweersysteem moeten zich bij hun huisarts beraden, want de vaccinaties zouden het afweermechanisme extra in de war kunnen brengen.

OPMERKING: GEEN COMMENTAAR want hier is inderdaad nog niets over bekend, de vaccins zijn nieuw en worden pas sinds kort en in beperkte oplage in gebruik genomen!


VRAAG 12: “Wanneer kan ik gevaccineerd worden?”

Eerst worden de zorgmedewerkers in verpleeghuizen en ziekenhuizen en thuiszorgmedewerkers gevaccineerd, daarna zijn de meest kwetsbare groepen aan de beurt ( zie schema ), dus dat is nog onbekend!

VRAAG 13: “Is het verplicht om me te vaccineren?”

Het VWS claimt dat vaccineren NIET verplicht is!

NIET VERPLICHT… MAARRUHHH…

Zei dat schorremorrie in Den Haag niet hetzelfde over het MONDKAPJE dat per 1 december ALSNOG WERD VERPLICHT?

Verder is bekend dat de ( r ) overheid een vaccinatiedekking van tenminste 90% verlangt wil zij haar corona maatregelen versoepelen.

Overigens best wel grappig om te zien hoe het staatspropaganda blaadje Volkskrant ondanks dat zij laat weten dat het animo onder de bevolking om zich tegen corona te laten vaccineren is gedaald van 73% naar 60% optimistisch blijft, tenzij de Volkskrant al op de hoogte is van eventuele ontwikkelingen binnen de ( r ) overheid om de steeds ontkende vaccinatieplicht TOCH in te voeren!


Ook bij de Volkskrant vinden we de enquêtes in procenten terug zonder vermelding van het aantal geënquêteerden, maar zoiets kun je eigenlijk wel verwachten van de Volkskrant!

20-11-2020 https://www.volkskrant.nl/columns-opinie/uiteindelijk-zullen-de-meeste-nederlanders-het-coronavaccin-wel-nemen~bd5618b0/

Hoe het ook zij…

Ik doe in ieder geval ook NIET mee aan die vaccinatie flauwekul, net zo min als met die mondkapjes, als ik moest kiezen, dan kies ik nog liever voor de vrijheid die de dood met zich mee brengt.

GEEN woekerbelastingen meer…

GEEN repeterende geestdodende reclames meer…

Eindelijk die RUST te vinden waar ik sinds de dood van mijn vrouw naar verlang, alles beter dan nog langer in deze schijnheilige wereld te moeten blijven rondhangen!

NAREDE:

Hoewel de globale media zich vooral focust op positieve berichtgeving rondom het vaccineren, zijn er gelukkig ook mensen op niet door de globale media beheerste websites die zich TEGEN het vaccineren uitspreken.

CITAAT: Goed nieuws: antistoffen tegen corona worden juist sterker na besmetting”

Van de met corona besmette mensen, heeft 90% ook na 6 maanden nog antistoffen in het lichaam, die bovendien sterker zijn geworden.

OPMERKING: Om dan te claimen dat het hoop zou bieden voor een vaccin is volkomen absurd, want als het zo is dat steeds meer mensen op natuurlijke wijze immuniteit verkrijgen is het eigenlijk volkomen overbodig om hen dan ook nog eens te vaccineren!

26-11-2020 https://www.ad.nl/binnenland/goed-nieuws-antistoffen-tegen-corona-worden-juist-sterker-na-besmetting~a56e1750/

TIP: Immuniteit, het wapen tegen corona en andere virale infecties

Hier wordt gesteld dat ongezonde voeding, levenswijze, instelling, leeftijd enz. de immuniteit verzwakken.

CITAAT: “Er zijn hoogbejaarde patiënten die besmet zijn geraakt en door hun goede immuniteit toch zijn genezen.

Veel ouderen uit de woon- en zorgcentra zijn overleden omwille van hun zwakke immuniteit, vaak in combinatie met onderliggende klachten.

28-07-2020 https://www.europeseacademie.be/immuniteit-het-wapen-tegen-corona-en-andere-virale-infecties/

Een artikel over immuniteit door T-cellen!

20-07-2020 https://www.bbc.com/future/article/20200716-the-people-with-hidden-protection-from-covid-19

20-11-2020 https://www.gavi.org/vaccineswork/natural-immunity-covid-19-may-be-long-lasting

01-01-2021 https://www.viva.nl/stijl-en-update/sanne-28-ik-voel-me-een-testpersoon-voor-het-coronavaccin-en-dat-wil-ik-niet-zijn/

TIP: Vaccinaties en autisme ( zeer de moeite waard ).

https://www.larsvanhemmen.nl/Vaccinatie/Autisme/

David Kirby – Evidence of harm ( vaccinaties en autism )

https://www.youtube.com/watch?v=ZaDmwt0HuYs

TIP: Onderzoeken naar vaccins, aluminium in de hersenen en autisme door talloze wetenschappers ( lijst onder het artikel ) !!!

https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0946672X17308763

TIP: Vaccinaties doorgeprikt!

http://www.vaccinatiesdoorgeprikt.nl/VACCINATIES%20DOORGEPRIKT.pdf

TIP: Huisarts Hans van de Linde - De hoofdregel uit de preventieve geneeskunde is dat als je iemand iets inspuit, je er zeker van moet zijn dat het veilig is en dat het effectief is, en dat is nooit bewezen!

OPMERKING: Die hoofdregel gaat dus zeker op voor het corona vaccin, je zou daarbij dus kunnen stellen dat dokters door gebrek aan kennis, levens op het spel zetten door zomaar te vaccineren en dat zij zich daarbij schuldig maken aan het breken van hun medische gelofte ( “Eed van Hippocrates” ) om NIEMAND kwaad te doen.

https://www.youtube.com/watch?v=045MqVyJ7QM

Het probleem waar men dan mee te maken krijgt is EUTHANASIE, al hoeft dat nou niet bepaald een dilemma te zijn wanneer de persoon in kwestie aan hevige pijnen lijdt.

Verder zou huisartsen zich eens moeten afvragen of ze die zelfmoord medicatie niet gewoon beschikbaar kunnen stellen aan diegenen die er specifiek om vragen, omdat ze het anders op inhumane wijze pogingen zullen ondernemen waaronder zich in een rivier te verzuipen ( maas ), dan wel voor een trein / van een gebouw springen dan wel met de in een afgrond rijden, zichzelf ophangen dan wel zichzelf aan maandenlange kwellingen te onderwerpen door  b.v. maandenlang te weigeren om te eten dan wel wekenlang weigeren om te drinken etc. om zichzelf van het leven te beroven.

Ik bedoel de middelen om een menswaardig einde aan het leven te maken bestaan wel, maar worden door de ( r ) overheid geboycot, en die hypocriete medische eed kan voor veel extra leed veroorzaken!

In deze wereld is eigenlijk geen plaats meer voor mensen die kritisch durven wezen / mensen met een visie die niet overeenkomt met dat van de Elite klasse en haar politieke marionetten die de wereld en al het leven dat erop voorkomt als persoonlijke bezittingen beschouwen!

Critici / andersdenkenden worden aan alle kanten monddood gemaakt, geridiculiseerd en opgesloten, niet alleen in de zogenaamde socialistische dictaturen waar vaak naar wordt verwezen, maar net zo goed in de geïndividualiseerde liberaal kapitalistisch “democratische” landen.

Gedwongen op te gaan in de achterlijke massa’s die het “zelf nadenken” volkomen vreemd lijkt te zijn.

De massa’s die zich in hun steeds kleiner wordende privé wereldjes afschermen van alles wat om hen heen gebeurd!

De massa’s die weigeren om te zien dat de wereld om hen heen steeds verder verloederd en wordt vergiftigd door de zware industrieën…

De massa’s die het verdommen in opstand te komen wanneer hun in de loop der jaren verworven vrijheden onder valse pretenties worden afgenomen, dan wel in plichten omgezet.

De massa’s die blind zijn voor de oprukkende armoede en criminaliteit, de drugshandel en afrekeningen ( schietpartijen en bomaanslagen ), vrouwen en kinderen die notabene in de zogenaamde "democratische" landen worden verhandelt die voor beschaafd door moeten gaan, en in de prostitutie dan wel slavernij worden gedwongen.

 ‘k Bedoel maar te zeggen: “De mensheid is een onmenselijk ( egoïstisch ) en hypocriet ( leugenachtig ) ras geworden!

---

Enfin…

Terug naar het eigenlijk onderwerp: “Het vaccineren!”

TIP: Uitzending Brandpunt d.d. 24-11-2015 met de Noorse MD Peter C. Gotzsche die in zijn boek “Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad!” de handelswijze van de farmaceutische industrie omschrijft!

https://www.youtube.com/watch?v=8GUGeJ1sSTo

Tot slot nog een videoclip van staatspropaganda bedrijf NOS die in haar videoclip laat weten WELKE STOFFEN er in het corona m-RNA vaccin BNT162b2 alias Tozinameran van o.a. BioNtech en Phizer zitten.

https://www.youtube.com/watch?v=zl9D_kyTzrA

((4-hydroxybutyl)azaandiyl)bis(hexaan-6,1-diyl)bis(2-hexyldecanoaat) ( ALC-0315 )  = ( Vet ) ? althans dat beweerd de Friese link ( onder ).

https://www.omropfryslan.nl/nieuws/1019795-hoe-werkt-het-coronavaccin-en-wat-zit-er-precies

Eigenlijk zijn het gewoon nanodeeltjes.

https://en.wikipedia.org/wiki/ALC-0315

En wat zegt de NVWA ( Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit ) over nanodeeltjes?

CITAAT 1: Nanodeeltjes kunnen reageren met DNA en eiwitten in cellen.

OPMERKING: Nanodeeltjes worden juist toegepast vanwege de eigenschap dat ze met eiwitten kunnen reageren!

CITAAT 2: Aan het oppervlak van de deeltjes kunnen verbindingen ontstaan die cellen beschadigen.

Oeps…

CITAAT 3: Er kunnen ontstekingsreacties ontstaan, omdat het immuunsysteem geen raad weet met de deeltjes.

Ai jai jai…

CITAAT 4: Van veel Nanodeeltjes is nog niet duidelijk door welke barrières in het lichaam ze kunnen dringen en waar ze terechtkomen: worden ze opgenomen via het maagdarmkanaal, kunnen ze na inademing in de bloedbaan komen, kunnen ze de huid of de bloed-hersenbarrière passeren?”

https://www.nvwa.nl/onderwerpen/nanotechnologie/niet-afbreekbare-en-niet-oplosbare-nanodeeltjes

CITAAT: Wat de laatste jaren wel duidelijk is geworden is dat sommige van deze Nanodeeltjes schadelijk zijn voor de gezondheid.

In de afgelopen tien jaar is bijvoorbeeld uit een heel scala aan wetenschappelijk onderzoek gebleken dat een aantal van deze stoffen kanker kunnen veroorzaken, net zoals asbest.

Sommige Nanodeeltjes zijn namelijk zo klein dat ze door het hele lichaam kunnen zwerven, tot in de hersenen en longblaasjes aan toe. “Nanodeeltjes die één tot vier nanometer groot zijn, kunnen de bloedhersenbarrière passeren,” aldus Vijver.”

https://www.scientias.nl/nanodeeltjes-een-vloek-of-een-zegen-we-weten-het-niet-en-dat-is-een-probleem/

2-[(polyethyleenglycol)-2000]-N,N-ditetradecylacetamide ( ALC-0159 ) = ( vet ) ?

https://en.wikipedia.org/wiki/ALC-0159

1,2-distearoyl-sn-glycero-3-fosfocholine ( DSPC ) = ( vet ) ?

https://en.wikipedia.org/wiki/Distearoylphosphatidylcholine

Cholesterol = Een vetachtige stof die in ons lichaam in de vorm van bolletjes voorkomt.

https://www.hartstichting.nl/risicofactoren/gids-cholesterol/wat-is-cholesterol?tab=1

Kaliumchloride =

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kaliumchloride

Kaliumdiwaterstoffosfaat = (Zowel een te hoge concentratie (hyperkaliëmie) als een te lage concentratie (hypokaliëmie) kaliumchloride in het bloed kan gevaarlijk zijn.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Kaliumchloride

Natriumchloride = Keukenzout als conserveermiddel.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Natriumchloride

Dinatriumfosfaatdihydraat = In water oplosbaar wit poeder dat als antiklontermiddel wordt gebruikt.

https://nl.wikipedia.org/wiki/Natriumwaterstoffosfaat

Sucrose = Suiker als conserveermiddel.

https://en.wikipedia.org/wiki/Sucrose

Water voor injectie = Zuiver en steriel water.

OPMERKING: Een bijsluiter alleen al voor steriel water?!?

CITAAT: U mag Water voor injecties NIET als zodanig toegediend krijgen. Als het als zodanig via injectie toegediend wordt in uw bloedbaan, kunnen de rode bloedcellen water opnemen en barsten ( hemolyse ) omdat Water voor injecties en uw bloed niet dezelfde samenstelling hebben...”,“… kan nierfalen veroorzaken.”?!?

https://db.cbg-meb.nl/Bijsluiters/h27096.pdf

OPMERKING: Het handelt om een nagenoeg nieuw type m-rna vaccin voor een virus waarvan men nagenoeg niets afweet ( althans dat wordt nog steeds geclaimd, en dan heb ik toch wel zoiets van: “Hoe halen ze het in hun hoofd om de gehele wereldbevolking aan zo’n grootschalig experiment te onderwerpen!”

Tenzij het vaccin op zich een placebo is, waarbij eigenlijk alleen die mensen slachtoffer worden die lijden aan een allergie voor één van de stoffen die zich in het vaccin bevinden, dan wel aan 1 of meerdere onderliggende ziektebeelden overlijden!

Op zich best aannemelijk als we onderstaande grafiek erbij halen.

Zodra iets het lichaam binnendringt wat er niet thuishoort wordt bij een gezond lichaam direct het verdedigingsmechanisme geactiveerd ( zie rode lijn ).

Hierbij worden cellen aangemaakt die de indringers inkapselen om ze onschadelijk te maken, waarna ze worden afgevoerd.

Als sprake is van een langdurige aanval door b.v. bacteriën, virussen e.d. wordt de productie van de verdedigingscellen verhoogd, ondertussen wordt het celmateriaal van de indringer ontleed en opgeslagen en immuniteit opgebouwd ( groene lijn ).

Afhankelijk van de gezondheid van het lichaam en de aard van de indringer(s) kan het zo’n 3 - 4 weken duren vooraleer immuniteit wordt verkregen en geen half jaar of meer zoals ik ergens heb gelezen.

De farmaceutische industrie claimt eigenlijk hetzelfde voor haar vaccins ( tussen de 1e en 2e vaccinatie zit immers 21 dagen ofwel 3 weken, terwijl op sommige websites is te lezen dat het 2e vaccin ongeveer 1 week de tijd nodig heeft om effectief te zijn, dus 4 weken in totaal.

OPMERKING: U snapt toch wel dat zo NOOIT te bewijzen valt dat vaccins überhaupt werken, komt dat die farmaceuten even mooi uit!!!

De term: “Baat het niet schaadt het niet!” die vaak wordt gebezigd door de FARMACEUTEN, hun schoothondjes bij de GGD, het RIVM en de WHO zowel als bij de ( R ) OVERHEID zelf is geen wetenschappelijk bewijs, eerder een domme uitspraak met in sommige gevallen zelfs dodelijke gevolgen!

TIP: https://www.xandernieuws.net/algemeen/nieuwe-corona-mutatie-is-gouden-kans-voor-bereiken-groepsimmuniteit/comment-page-1/

KENNIS IS MACHT!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

De Corona Massa Hysterie